Aggressiontræning

Angst- / aggressionskursus

Vores Hundecenter

Datoer for kurset:
4 x 1 time, d. 31/10,  7/11, 21/11, 28/11

Fra kl.: 18.00 - 19.00 

Pris: 750,-

Vær opmærksom på at vi mødes forskellige steder så du skal have adgang til bil. 

Tilmeld dig  HER

Dette kursus tilbydes til alle hunde, som udviser angst/aggression over for andre hunde eller mennesker.

Aggression udgør et særligt problem, fordi denne adfærd indebærer risiko for skade på andre familiedyr og/eller mennesker. Ejeren af en aggressiv hund kan pådrage sig et erstatningsansvar, hvis den bider fremmede personer eller deres familiedyr. Hundeejere bør derfor altid tage aggressiv adfærd alvorligt. Selvom hunden kun knurrer og viser tænder, og den kun gør det en gang imellem, kan adfærden hurtigt udvikle sig med bid til følge, hvorfor ejeren kan se sig nødsaget til at få hunden aflivet. Aggression er årsagen til 2/3 af alle aflivninger af hunde på grund af adfærdsproblemer.

På dette kursus får du muligheden for at møde andre personer, som har det samme problem som dig. Når man har en aggressiv hund, føler man nogle gange, at det er pinligt, og man bliver ked af det, og det ender med, at man ikke har lyst til at gå tur med sin hund. Hvis du har det på den måde, er det altid godt at snakke med de andre og høre deres erfaringer.
 
Du står ikke alene med problemet mere, men får hjælp til at komme videre, så både du og din hund får en bedre hverdag uden de store bekymringer.

Kurset indeholder følgende:

- Teori

- Træning af problemet

 

Ejeren bedes holde sin hund i snor under alle omstændigheder og være opmærksom på at holde god afstand til de andre hunde og mennesker.

Al træning vil foregå som shaping og operant /guidet operant indlæring. Se mere om træningsprincipperne under Ideologi.

 

 

Vores Hundecenter v/ Hildur Jóhannesdóttir | CVR: 30768930  | Tlf.: +45 31 10 68 54 | kontakt@vores-hundecenter.dk